BenifyOm ditt företag är anslutet till Benify så kan du använda dina friskvårdspengar på massage hos oss på Naprapathälsan Helsingborg. Observera att du inte kan boka naprapatbehandling via Benify då det inte går under friskvård. Du bokar naprapatbehandling som vanligt via telefon eller onlinebokning men betalar själv på plats.

Du som Benify förmånskund betalar enkelt ditt besök innan ankomst genom att beställa motsvarande behandling i din förmånsportal. Du betalar inget på plats hos oss.

Innan ditt besök

Försäkra dig om att du gjort följande 2 steg i valfri ordning:
1. Betalt en behandling via Benifys förmånsportal. Du får ett ordernr som du ska kunna visa upp hos oss.

2. Bokat motsvarande behandling i vår onlinebokning eller bokat via telefon 042-135050.

Viktigt att tänka på:

Giltighetstid

• Köp av Massagebehandlingar ska utnyttjas inom 6 månader från beställningsdatum.

• Din massagebehandling behöver utföras senast sista dagen på angiven giltighetstid.

• Giltighetstid på beställning finns i orderbekräftelsen från Benify.

• För att kontinuerligt kunna erbjuda behandlingstider så görs inga undantag på giltighetstiden som anges i beställningen.

Övrigt

• Beställningar via portalen är personliga och kan ej hämtas ut av andre part. Godkänd legitimation ska kunna visas upp.

• Beställningar via portalen kan annulleras inom 24 timmar till Benify.

Om du är osäker på om just ditt företag är anslutet till Benify eller om du har frågor rörande ert avtal med Benify hänvisar vi dig till din arbetsgivare alternativt att du kontaktar www.benify.se Tel: 08-210 200. Om du har frågor som rör våra behandlingar, vill boka tid eller har frågor som rör din redan bokad tid vänligen kontakta oss på 042-135050 eller info@naprapat-halsan.se